Purchase

Koop hier jouw cursus bij de Online Mode Academie

Vul hier je gegevens in om verder te kunnen gaan met jouw bestelling. In het volgende scherm krijg je meer informatie over jouw bestelling, voordat je de aankoop officieel maakt.

Reeds een gebruiker? Log hier in

Benodigde gegevens voor je account en factuur.

Je bestelling

Fabulous FashionSchool Pink Edition-Jaar Abonnement – Fabulous Fashion School inclusief Studie pakket (termijn betaling) € 95,- per maand

Zodra je jouw bestelling betaald hebt krijg je direct toegang tot de cursus. Dus je kan meteen aan de slag!

Om de lessen in de Fabulous Fashionschool te kunnen volgen is het fijn om bepaalde producten in huis te hebben. Veel hobbynaaisters zullen standaard deze producten in huis hebben. Maar misschien heb jij wat minder ervaring met tekenen of naaien of vind je het gewoon fijn om nieuwe spullen te hebben. Speciaal voor jou bied de Online Mode Academie ook de mogelijkheid om een Studiepakket mee te bestellen bij jouw deelname.

Wat is de Fabulous Fashionschool? Iedere 2 maanden verschijnt er een nieuwe mode les over een specifiek onderwerp. Elke les is gevuld met informatie, opdrachten, hulpmiddelen en inspiratie.

Door dit abonnement af te sluiten krijg je toegang tot 7 verschillende lessen (is op het moment van inschrijving de maand al gepasseerd, dan kun je gelijk in deze les):

  •  augustus 2020  – Summertime (bonus)

  • september 2020  – Kids

  • november 2020 – Roaring 20’s

  • januari 2021  – Denim Dreams

  • maart 2021 – Daar komt de bruid…

  • mei 2021 – Fabulous 40’s/50’s

  • juli 2021 –  Fashion Surprise (word in juni bekend gemaakt)

Prijs per termijn in betaling van 3 (maandelijkse) betalingen

95,-

Op deze cursus rust een herroepingsrecht van 21 dagen. Mocht hier gebruik van gemaakt worden dan mag het studiepakket, indien ongebruikt, teruggestuurd worden. De kosten van deze retourzending zijn voor de klant. Als het studiepakket niet teruggezonden wordt of producten gebruikt zijn worden de kosten in rekening gebracht; 50,- voor een volledig pakket.