Inspiratie

Er zijn diverse creatieve artiesten te vinden die op een bijzondere manier mode illustraties maken. Een opvallende is Edgar Artis. Hij gebruikt van hele alledaagse dingen om zijn modefiguren te kleden, wat een zeer verfrissend beeld geeft.

Zijn instagram account is ook zeer de moeite waard om te volgen!


Instagram

https://www.youtube.com/watch?v=HX-2XVmHZlY&list=PLG4Qs2CQPdehKdN1J6imo-JijMXI9JZW7

Tot slot…

Ik wil je bedanken voor jouw enthousiasme en je inzet bij deze cursus! Ik hoop dat je het net zo leuk vond om deze cursus te volgen als dat ik het vond om deze cursus te maken. Ik hoop dat je nog veel gave tekeningen gaat maken en ik zou het supertof vinden om jouw tekeningen voorbij te zien komen.

Je mag de tekeningen plaatsen op de facebook pagina van de Online Mode Academie, maar je mag het natuurlijk ook naar mij mailen (vermeld wel of je het ok vind als ik de tekening met mijn volgers deel met of zonder naam) Ik snap het ook als je de tekening alleen aan mij wilt laten zien (ook dat vind ik geweldig!).


Facebook-f

Ik zou het ook gaaf vinden als jij zou willen delen wat jij vond van deze cursus door een review te schrijven. Via de knop hieronder kom je automatisch op de recensie pagina. Maar je mag ook jouw ervaring naar mij mailen: hildemieke@onlinemodeacademie.nl


Schrijf een review!

Ik wens je heel veel plezier en mooie tekeningen toe!